Conferința Districtuală de Toamnă - în Sibiu, de Centenar

        Anul 2018, este un an ce are o semnificație aparte pentru noi toți. Pe lângă faptul că România își aniversează centenarul, Rotaract împlinește 50 de ani de existență. Un moment, cu o semnificație atât de importantă pentru noi, nu putea trece oricum. Tocmai de aceea Conferința Districtuală de Toamnă, a stat sub semnul acestei duble sărbători.

        După ce în urmă cu patru ani, în 2014, Rotaract Sibiu a participat la President Elect Training Seminar (PETS), în rolul de organizator, anul acesta și- a asumat din nou acest rol, prin organizarea Conferinței Districtuale de Toamnă.

        O asumare, deloc ușoară. Și spunem asta, pentru că o mână de oameni (mai exact 14 membrii activi și 7 membrii aspiranți), implicați și dăruiți, au avut același gând: să ofere participanților un eveniment care să le rămână nu doar în minte ci și în suflete.

        „Conferința Districtuală de Toamnă de la Sibiu, a reușit să adune rotaractieni minunați, plini de idei și încărcați cu energie, atât din România cât și din Republica Moldova. Am trăit o experiență minunantă, alături de oameni excepționali care sunt adevărate modele pentru societate! Doresc astfel să le mulțumesc din suflet colegilor de la Rotaract Sibiu care au coordonat o organizare impecabilă!” – este gândul cu care a plecat District Rotaract Representative, Andrei Lucaci.

        Sperăm că am reușit să oferim tuturor celor 195 de participanți la conferință, un eveniment memorabil. Desigur, nu puteam reuși asta dacă nu am fi avut alături de noi, parteneri valoroși. Sincere mulțumiri aducem Clubului Rotary Sibiu, care a fost reprezentat la această conferință de domnul Claudiu Gavrea. Mulțumim Odiseea Event Hall, pentru găzduirea călduroasă, în una din cele mai frumoase săli de evenimente din Sibiu, dar și pentru preparatele de excepție. Mulțumim Cocktail Philosophy și Recaș Wine pentru băuturile atent preparate și alese. Le suntem recunoscători și firmelor Boromir și Grewe, pentru bunătățile care au îndulcit seara. Și nu în ultimul rând, mulțumim Hotel Ibis, pentru găzduire și ospitalitate.